Пътешествие с правилата за 1. клас

В наличност
20100109378

7.90 лв. 7.11 лв.

С особена грижа към всеки класен ръководител в начален етап създадохме поредицата „Пътешествие с правилата“, която да подпомага работата му във часа на класа.
Първите теми в помагалото за 1. клас улесняват адаптирането на първокласниците към училищните условия. Новите за тях правила са поднесени на разбираем език и с подходящи примери.


Виж още

Compare

Анотация

С особена грижа към всеки класен ръководител в начален етап създадохме поредицата „Пътешествие с правилата“, която да подпомага работата му във часа на класа.
Първите теми в помагалото за 1. клас улесняват адаптирането на първокласниците към училищните условия. Новите за тях правила са поднесени на разбираем език и с подходящи примери. Чрез забавни задачи децата се опознават взаимно, откриват прилики помежду си, осъзнават различията си и ги приемат.
В процеса на работа с помагалото учениците придобиват полезни умения за безопасно придвижване в населено място, учат се да опазват природата и собственото си здраве, усвояват защитни действия при бедствия и аварии. Други важни теми са свързани с личната безопасност при среща с непознат, с възпитаването в добродетели като родолюбие и толерантност и др. Красивите илюстрации, забавните задачи и идеите за игри в клас ще провокират интереса на децата и ще ги мотивират.
Помагалото е подготвено от утвърдени начални учители с богат професионален опит като класни ръководители. То изцяло отговаря на актуалната учебна програма по БДП и е в съответствие с рамковите изисквания при организиране на часа на класа. В него са включени:
• тестови карти за оценка на резултатите по БДП за 1. и 2. срок;
• маршрутна карта;
• красиви цветни приложения.

Характеристики

Допълнителна информация

Баркод

9789540144061

Формат

21×29 см

Страници

40 + 24 приложения

Тегло 0.247 kg
Година

2024

Тип издание

Печатен вариант

Всички категории